کجلدال
معرفی دستگاه
مهمترین و استاندارترین روش که توسط جامعه شیمی و بیوشیمی برای اندازهگیری میزان نیتروژن موجود در نمونههای مختلف پذیرفته شده و استفاده میشود، روش استفاده از کجلدال آزمایشگاهی یا همان کلدال میباشد. این دستگاه طی حرارت دادن ماده با مقداری اسید سولفوریک، طی واکنشهایی میتواند نیتروژن را تجزیه کرده و خارج کند. در پی این امر میتوان میزان و خلوص آن را اندازه گرفت. موضوعی که کاربردهای بسیاری در رشتههای مختلف برای فرآیندهای خاص و تحقیقات دارد.
یکی از مهمترین کاربردهای این دستگاه و روش، بررسی وجود و میزان پروتئینها در نمونه است. با توجه به اینکه نیتروژن یکی از اجزاء اصلی ساختار پروتئین است با استفاده از روش کجلدال میتوان آن را به خوبی اندازه گرفت. کاربرد این موضوع در اندازه گیری پروتئین موجود در مواد غذایی (غذای انسان و حیوانات)، بافتهای بیولوژیک و نیز برخی مواد جامد و محلولها میباشد. در واقع اکثر موادی که دارای نیتروژن باشند را میتوان با این روش شناسایی کرد و میزان آنها را اندازه گرفت. به طور مثال برخی کودهای شیمیایی، مواد غذایی، برخی داروها و امثال آن. روش کار برای این مواد هم همان شیوهای است که به طور معمول استفاده میشود.
یکی از مهمترین کاربردهای این دستگاه و روش، بررسی وجود و میزان پروتئینها در نمونه است. با توجه به اینکه نیتروژن یکی از اجزاء اصلی ساختار پروتئین است با استفاده از روش کجلدال میتوان آن را به خوبی اندازه گرفت. کاربرد این موضوع در اندازه گیری پروتئین موجود در مواد غذایی (غذای انسان و حیوانات)، بافتهای بیولوژیک و نیز برخی مواد جامد و محلولها میباشد. در واقع اکثر موادی که دارای نیتروژن باشند را میتوان با این روش شناسایی کرد و میزان آنها را اندازه گرفت. به طور مثال برخی کودهای شیمیایی، مواد غذایی، برخی داروها و امثال آن. روش کار برای این مواد هم همان شیوهای است که به طور معمول استفاده میشود.
مشخصات دستگاه
- • KjelMaster Buchi k-375
- • مجهز به سه بخش هضم، تقطیر و تیتراسیون
دریافت خدمات دستگاه
- • جهت تعیین وقت و انجام آنالیز لطفا فرم مربوط به خدمات این دستکاه را تکمیل و ارسال کرده و با واحد پذیرش تماس حاصل فرمایید.
- • لازم بهذکر است اعضای محترم هیاتعلمی دانشگاه شهید بهشتی از تخفیف مصوب هیئت ریسه دانشگاه برخوردار خواهند بود